Article_Top_970x250

Lovren napušta Anfield: Za Hrvata se otimaju dva talijanska velikana

Transferi

Lovren napušta Anfield: Za Hrvata se otimaju dva talijanska velikana

kol 14, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren na pragu je odlaska iz Liverpoola.

U rotaciji Jurgena Kloppa ovaj defanzivac je potonuo na mjesto četvrtog stopera, a kako se to ne poklapa s njegovim ambicijama, i on sam inzistira na odlasku s Anfielda.

Natpise o odlasku dodatno je podgrijalo to što Lovren za prvenstveni meč s Norwichom nije bio ni u zapisniku, a sudeći prema posljednjim informacijama koje dolaze, kako iz Engleske tako i Italije, njegovo sljedeće odredište bit će Serie A.

Mjesecima unatrag Lovren se dovodio u vezu s Milanom, ali Gazzetta dello Sport tvrdi kako je 30-godišnji defanzivac na pragu Rome i da se intenzivno vode pregovori o eventualnom transferu..

Vučica je navodno volja da Lovrena dovede najprije na posudbu vrijednu dva do tri milijuna eura, a ista bi uključiva opciju kupnje za 15 milijuna eura po završetku sezone. Isti izvor navodi kako bi opcija bila obavezana ukoliko bi Roma ostvarila zacrtane ciljeve.

Lovren u Engleskoj nastupa još od 2013. godine. Prije nego što je došao u Liverpool igrao je za Southampton, te ranijje za Lyon, Dinamo i Inter iz Zaprešića.

Dnevnik.ba