Article_Top_970x250

Ljubuški: Mladi u humanitarnoj akciji prikupili više od 35.000 KM

"reakcija"

Ljubuški: Mladi u humanitarnoj akciji prikupili više od 35.000 KM

sij 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Ero.tel

Udruga mladih Agape iz Ljubuškog proteklih tridesetak dana provela je svoju tradicionalnu humanitarnu akciju “Reakciju” u kojoj su aktivisti te udruge pokucali na više od 300 vrata tijekom blagdana.

Akcija je završila prije nekoliko dana, a prikupljeno je više od 35.000 maraka, koje su na različite načine donirane socijalno ugroženim obiteljima na području Ljubuškoga.

Dok naši volonteri obilaze naše sugrađane, došlo je vrijeme da pričamo i o brojkama. Veličina ovog projekta se najbolje doživi kad je prikažemo kroz novac. Ukupno smo prikupili 35.900 maraka, od čega su 6.250 maraka donacije sponzora, a 29.650 promet humanitarnog sajma. Donacije u robi su za 1.500 maraka veće nego prethodnih godina, te je putem akcije “Kupi paket i pokaži svoj humanitarni karakter” prikupljeno paketa u vrijednosti tisuću maraka, istaknuli su iz ove udruge.

Udruga mladih Agape uputila je zahvale svim donatorima koji su podržali akciju, kao i volonterima koji su sudjelovali u realizaciji ove velike humanitarne akcije.

Reporterka BHRT-a Ivana Vidmar napravila je priču o njima:

Dnevnik.ba