Article_Top_970x250

Legendarni Francuz nakon odlaska u Fiorentinu otkrio što misli o Kovaču

oduševljava i u serie a

Legendarni Francuz nakon odlaska u Fiorentinu otkrio što misli o Kovaču

lis 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: AFP

Ribery danas oduševljava u dresu Fiorentine.

Nakon dvanaest sezona provedenih u Bayernu, niza osvojenih naslova i stečene titule jednoga od najvećih koji je nosio dres čuvenog bavarskog kluba, legenadrni Francuz Franck Ribéry napustio je ljetos Allianz Arenu.

Skrasio se u 36. godini u Firenci, u dresu Fiorentine, ali je upravo u razgovoru za njemački Bild otkrio da mu Bayern ne izlazi iz srca i glave.

Priznao je novinaru da prati sve što se zbiva vezano uz klub, da uživa dok uz televizor sluša navijače, ali i da mu često na um padne Niko Kovač, hrvatski strateg uz kojeg je lani osvojio dvostruki naslov, titulu državnoga prvaka i Njemački kup.

- Što mislim o Niki Kovaču? Mislim da je uvijek u maksimalno motiviran, pun energije, te da je kao takav vrlo dobro rješenje za Bayern - otpočeo je hvalospjeve Ribery na račun Kovača i nastavio:

- Znate, nije Niki bilo lako kada je došao u Bayerrn iz Eintrachta, bila je to komplicirana situacija za njega jer su u pitanju klubovi na potpuno drugačijim razinama.

I istina je, bilo je na početku nekih problema, škripalo je, nije imao ni puno vremena za prilagodbu, ali je s vremenom sve posložio i uzeo dvostruku krunu. I tko nakon toga može reći nešto protiv Nike? Nitko!

Druga sezona u klubu bit će mu lakša, a usto i čujem da je uspostavio odličnu komunikaciju s igračima - kazao je na račun bivšeg hrvatskog izbornika fantastični Francuz, koji polako osvaja i Italiju. 

Naime, u rujnu mu je dodijeljena titula za najboljeg igrača Serie A.

Dnevnik.ba

Tagovi: