StoryEditor

Legenda Bayerna izašla u javnost: "Apsolutno sam nezadovoljan situacijom s Kovačem"

Piše D  /  09.10.2019., 10:10h

Bivši hrvatski izbornik na ofenzivnim pozicijama preferira Comana, Gnabryja i Coutinha pa tako za 30-godišnjeg polivalentnog Nijemca mjesta nema. Bild je danas donio informaciju kako je Muller zatražio odlazak iz kluba u siječnju.

"Apsolutno sam nezadovoljan situacijom", rekla je legenda Bayerna za Kicker pa nastavila:

"Imam samo 30 godina, spreman sam za igru i gladan uspjeha s klubom, ali i osobno. Čvrsto sam uvjeren da mogu pomoći momčadi na terenu."

Kovač je, rekli smo, naklonjeniji mlađim i bržim igračima.

"Trener mora donijeti teške odluke prije svake utakmice. Međutim, trend u posljednjih pet utakmica ne čini me sretnim. Ako me trener u budućnosti vidi samo u ulozi zamjene, moram o tome razmisliti. Previše sam ambiciozan za sjediti na klupi."

U 495 nastupa za Bayern Muller ima 186 golova i 171 asistenciju, a uz to je bio i svjetski prvak s Njemačkom u Brazilu 2014. godine.

Da se nešto uistinu kuha po pitanju raskola s Kovačem potvrđuje Bildov citat.

"Niko Kovač ga je degradirao među rezerve (u posljednjih pet utakmica dao mu je ukupno tek 66 minuta, op.a.), ali zapravo ga je otpisao izjavom koju je dao za vikend: ‘Ako nam ponestane ljudi, Muller će sigurno dobiti minutažu.‘ Ovo je bio posljednji čavao u Mullerov lijes u Bayernu i potvrda da je zvijezda kluba potonula."

Dnevnik.ba

23. rujan 2021 12:18