Article_Top_970x250

Kultna "Audicija" stiže u Mostar

u sarajevo i mostar

Kultna "Audicija" stiže u Mostar

ožu 17, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Kultna "Audicija" nakon odlične turneje po Njemačkoj, u okviru koje je predstava u veljači izvedena u šest gradova pred više od 7.000 posjetitelja, vraća se u Bosnu i Hercegovinu, i to u Mostar i Sarajevo.

Naime, zbog velikog zanimanja publike fenomenalni glumci Admir Glamočak, Senad Bašić, Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović, Željko Ninčić, Mladen Nelević, Jasmin Geljo ponovo će pred sarajevsku publiku, i to 20. travnja u sarajevskom Bosanskom kulturnom centru, prenosi Pogled.ba

Dan prije, 19. travnja u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" u Mostaru ljubitelji dobrog humora nasmijat će se uz Simonidu Puhalo, Majka Kjajevića, Mimu Šiš, Rokija, Čabaravdića, Bogoljuba Šaulića, Mustafu Sudžuku...

Iza turneje kultne predstave stoji agencija "Stage Production" na čelu s producentom Adnanom Mundžićem.

- Pozivi za 'Audiciju' stižu iz svih krajeva svijeta. To je definitivno jedan brend koji bi sigurno svakog mjeseca u Sarajevu željelo vidjeti najmanje 1.000 ljudi. To je pokazala i tri puta puna sarajevska Skenderija. Ovaj put odlučili smo se za BKC, koji je manji i intimniji prostor i u kojem će publika na poseban način doživjeti omiljene glumce. Kada je u pitanju gostovanje u Mostaru, sigurno je da će se i tamo tražiti karta više, jer imamo pozive iz cijele Hercegovine, gdje jedva čekaju dolazak 'Audicije' – kazao je Mundžić.

Karte za obje predstave moguće je kupiti putem sustava kupikartu.ba, a za "Audiciju" u Sarajevu i na prodajnom mjestu Artikulacija/BKC te na prodajnom mjestu u Domu mladih na Skenderiji.

Dnevnik.ba

Povezane Vijesti

Article_Bottom_970x250