Article_Top_970x250

Kriza i krizno komuniciranje tema znanstvene konferencije 'PR Days Mostariensis'

mostar

Kriza i krizno komuniciranje tema znanstvene konferencije 'PR Days Mostariensis'

stu 05, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Studij odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru organizira 4. međunarodnu znanstveno- stručnu konferenciju iz područja odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija „PR Days Mostariensis“, koja će se održati od 20. do 22. studenoga u Mostaru.

Tema ovogodišnje konferencije je "Kriza i krizno komuniciranje", koja će biti obrađena kroz više od 60 različitih radova, prenosi Fena.

„Dosadašnjim radom etablirali smo konferenciju te ona postaje nezaobilazno mjesto u kalendaru znanstvenika i praktičara iz područja odnosa s javnošću i srodnih znanstvenih disciplina. Tema krize i kriznog komuniciranja je danas više nego aktualna te ćemo iz različitih aspekata promatrati krizu i s one znanstvene, ali i sa strane praktičara,“ istaknuo je predsjednik Organizacijskoga odbora Nino Ćorić.

Novost ovogodišnje konferencije je Sajam stručne literature, gdje će biti predstavljena djela vodećih nakladničkih kuća iz oblasti odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija, a iz nakladničkih kuća obećavaju sajamski popust prilikom kupovine knjiga. Osim toga, bit će održane i promocije knjiga iz navedenih područja.

Studentska sekcija će ove godine okupiti predstavnike sveučilišta iz Banje Luke, Osijeka, Beograda, Dubrovnika i Mostara koji će se natjecati u prezentiranju i analizi krize i kriznog komuniciranja na praktičnim primjerima. Domaćin studentima će biti Studentska udruga odnosa s javnošću Sveučilišta u Mostaru (PRUMO).

Organizacijski odbor će i ove godine dodijeliti priznanja pojedincima koji su svojim djelovanjem doprinijeli razvoju odnosa s javnošću, integrirane komunikacije i medija u jugoistočnoj Europi, priopćili su organizatori.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250