Article_Top_970x250

"Kreševo primjer uspješnog rada lokalne vlasti i dobre suradnje viših i nižih razina vlasti"

čavara i martić u kreševu

"Kreševo primjer uspješnog rada lokalne vlasti i dobre suradnje viših i nižih razina vlasti"

kol 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: FENA

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, zajedno s federalnim ministrom prostornog uređenja Josipom Martićem, posjetio je općinu Kreševo.

Na sastanku u općini, kojem je nazočio i predsjednik ŽO HDZ-a BiH ŽSB Radoje Vidović, načelnik Renato Pejak upoznao je Predsjednika Federacije BiH i ministra Martića s realiziranim i planiranim projektima koji su od velikog značaja za sveopći napredak općine Kreševo, izrazivši pritom zahvalnost županijskoj i federalnoj razini vlasti na potpori u realizaciji istih.

Tijekom posjeta, upriličen je obilazak radova na regionalnoj cesti Kreševo – Kiseljak, čija vrijednost radova iznosi 2.244.060 KM, a sredstva je, kroz kreditno zaduženje Vlade ŽSB kod Razvojne banke Federacije BiH, osigurala županijska Direkcija za ceste.

Upriličen je obilazak i zgrade Srednje škole „Kreševo“, za koju je Federalno ministarstvo prostornog uređenja osiguralo 50.000 KM, u svrhu realizacije projekta utopljavanja zgrade SŠ „Kreševo“.

Predsjednik Federacije BiH kazao je kako je općina Kreševo primjer uspješnog rada lokalne vlasti i ostvarivanja rezultata kroz suradnju viših i nižih razina vlasti.

Dnevnik.ba