Article_Top_970x250

"Kralj cigana" pobijedio Wildera i osvojio pojas svjetskog prvaka

wbc

"Kralj cigana" pobijedio Wildera i osvojio pojas svjetskog prvaka

velj 23, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: REUTERS

Htio bih da me kut pustio da izađem na štitu, jer sam ratnik. I najveći padnu i vrate se. Nema isprika, vratit ću se jači. Ovo je bit boksa, da se najbolji bore s najboljima, rekao je Willder.

Deontay Wilder izgubio je pojas svjetskog prvaka porazom od Tysona Furyja. No, nakon što je njegov trener predao borbu u sedmoj rundi, a prethodno je Wilder dvaput bio u nokdaunu, detronizirani prvak je rekao:

- Nisam dobro, ali to se događa. Danas je suparnik bio bolji, nisam posve spreman ušao u borbu, ali htio bih da me kut pustio da izađem na štitu, jer sam ratnik, ali tako je kako je. I najveći padnu i vrate se. Nema isprika, vratit ću se jači - govorio je u ringu Wilder, pa zaključio:

- Ovo je bit boksa da se najbolji bore s najboljima, prenose 24sata.

A novi / stari prvak u svom je stilu izveo šou u ringu i nakon borbe:

- Hvala Isusu Kristu, oni koji stoje u mraku nikad neće izaći na svjetlo - bilo je prvo što je želio reći, a onda je naglasio:

- Čestitke i Wilderu, pokazao je srce šampiona, ustao nakon što sam ga srušio, i vratit će se on i opet biti šampion jer je ratnik. A kralj se vratio na prijestolje!

Potom je krenuo šou...

- Rekao sam da ću pjevati, nisam li? "Long long time ago" krenuo je pokazavši da zna sve riječi hita "Bye bye, Miss American Pie", ali i da nema baš puno sluha.

Navijači su u refren krenuli s njim, a on u slavljeničku noć...

Dnevnik.ba

Tagovi: