Article_Top_970x250

Krajan: Ćorić me se odlučio riješiti sad kad je postao prvi igrač

raskol u davis cup reprezentaciji

Krajan: Ćorić me se odlučio riješiti sad kad je postao prvi igrač

stu 13, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Pixsell

Dan nakon press konferencije na kojoj je i službeno objavljena smjena izbornika Željka Krajana, hrvatska Davis Cup reprezentacija otputovala je u Madrid, gdje će se od 18. do 24. studenog završnica "teniskog svjetskog prvenstva" prvi put održati u novom formatu.

Hrvatska je otputovala bez bivšeg izbornika Krajana, bez ozlijeđenog Marina Čilića te bez Ive Karlovića, koji nije dogovorio uvjete sa Savezom, ali i bez najboljeg igrača Borne Ćorića. Nasreću, on nije u posljednji trenutak otkazao, nego se razbolio.

Upravo se Ćorić našao na meti sada već bivšeg izbornika Krajana koji je u razgovoru za RTL progovorio o svemu nakon što je smijenjen.

"Vjerujem da to je jedan od razloga gdje je on sada postao prvi igrač, gdje se on sigurno osjeća da sam ga ja zakinuo s tom zamjenom u finalu kada sam bio primoran, tako reći, staviti Karlovića da igra jer on stvarno nije bio u stanju igrati. Nije niti trebao čekati to da Marin, tako reći, ako je trebao tu odluku donijeti, da se Marin ne odazove. Moglo se to riješiti i tu s Marinom i okolo - ne odgovaraš mi ili nam, i puno lakše bi se to riješilo nego sada, na ovaj način, gdje to djeluje grubo i ishitreno", rekao je Krajan i nastavio:

"Do tih medijskih natpisa ni on nije znao što se događa, kakav je ovo cirkus. Kažem, on se s tim, po meni i koliko sam čuo, nije slagao, ali se maknuo od toga i nije htio imati nikakvu odgovornost osim da je izrazio svoje mišljenje. Da ne zna, da mu nije jasno zašto se to događa jer su stvari dobro funkcionirale i imali smo dobre rezultate", govori Krajan.

Dnevnik.ba