Article_Top_970x250

Kovačić: Sad će me Lampard naučiti kako da zabijem gol...

hrvatski nogometaš

Kovačić: Sad će me Lampard naučiti kako da zabijem gol...

srp 12, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Veselim se suradnji s Lampardom, bio je sjajan igrač, a prošle sezone je pokazao da je odličan trener. Veseli me što ću od njega naučiti kako zabiti gol, rekao je hrvatski veznjak Mateo Kovačić.

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (25) počeo je svoju drugu sezonu u londonskom Chelseaju. Prošlu je odradio kao posuđen igrač iz Real Madrida, ali toliko je impresionirao čelnike 'bluesa' da su ga odlučili otkupiti za velikih 45 milijuna eura, prenosi 24sata.hr.

Trener Maurizio Sarri je bivši, već je preuzeo Juventus, a na njegovu poziciju sjeo je neiskusni Frank Lampard (41). Kovačić ne vidi probleme u tome.

- Veselim se suradnji s Lampardom, bio je sjajan igrač, a prošle sezone je pokazao da je odličan trener. Veseli me što ću od njega naučiti kako zabiti gol. Možda nisam isti tip veznjaka, ali nadam se mogu biti bolji u tome - rekao je Mateo koji je bez gola čak dvije i pol godine.

Mnogi smatraju da je Chelsea odigrao lošu prošlu sezonu, ali s tim se Kova ne slaže.

- Mislim da je bila dobra. Mogla je biti i bolja, no uzeli smo trofej, što je uvijek važno, te završili treći - završio je Kovačić.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250