Article_Top_970x250

Kovač i Bayern dali ultimatum Perišiću: Ili se izjasni ili tražimo novog napadača

Transferi

Kovač i Bayern dali ultimatum Perišiću: Ili se izjasni ili tražimo novog napadača

kol 09, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Bayern i Inter postigli su dogovor, ali problem je u Perišiću

Bayern Munchenu i Niki Kovaču silno nedostaju krilni napadači kako bi Bavarci bili respektabilna momčad i na europskom planu. Dugo se spominjala moguća kupnja Ousmanea Dembelea i Leroya Sanea, ali ni igrač Barcelone, ni igrač Manchester Cityja još uvijek nisu došli, a pitanje je hoće li i doći.

U Engleskoj je završio prijelazni rok za ulazne transfere, ali klubovi iz Premiershipa još uvijek mogu prodavati igrače. Vjerojatno bi Bayern i kupio Sanea da nije bilo utakmice Superkupa s Liverpoolom u kojoj se njemački krilni napadač ozlijedio. On će morati na operaciju prednjih križnih ligamenata desnog koljena i van terena će biti šest do sedam tjedana.

Bayern je ovom ozljedom vjerojatno odustao od kupovine i moraju se okrenuti novim rješenjima. Jedno od njih je Ivan Perišić kojeg novi trener Intera Antonio Conte ne vidi u svojim zamislima.

No, Bavarci se ponovno nećkaju oko kupovine. Da su bili malo ažurniji Sane je odavno mogao biti 'Bavarac', ali su uporno odugovlačili i na kraju se može reći kako su sve tri strane oštećene, i City, i Bayern i Sane.

Doduše, kako piše talijanska Gazzetta, Bayern i Inter su se dogovorili oko Perišića, ali problem je u hrvatskom krilnom napadaču. Bayern ga želi dovesti na posudbu s mogućnošću otkupa za 30 milijuna eura, a Nerazzurri su to prihvatili. No, Perišiću se ne sviđa taj način transfera, tj. posudba u kojoj ako ne zadovolji u Bayernu, može biti vraćen u Inter bez oštete. Hrvat želi siguran ugovor koji bi ga vezao za Bayern na više sezona.

Gazzetta piše kako je Bayern dao ultimatum Perišiću u kojem se mora izjasniti do ponedjeljka, inače se Bavarci bacaju u potragu za novim krilnim napadačem.

Dnevnik.ba/ T.R.