Article_Top_970x250

Košarkaši Busovače optimistični pred sutrašnje gostovanje u Grudama

sport

Košarkaši Busovače optimistični pred sutrašnje gostovanje u Grudama

velj 23, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ekipa je kompletna i za sutrašnje teško gostovanje u Grudama, raspoloženje u ekipi najbolje u posljednjih nekoliko sezona jer sama ekipa, trener i uprava kluba osjeća da je doigravanje veoma blizu.

Nakon nove pobjede na gostovanju u Ljubuškom, trener domaće ekipe Josip Križanović se danas obratio medijima u Busovači riječima:

“Prvo, želio bih čestitati mojim igračima koji su, iako u izuzetno teškom rasporedu, od početka sezone vodili vrlo kvalitetnu igru. A iscrpan rad i ritam napokon je došao do izražaja, pa smo tako zabilježili 3 pobjede u nizu. Sutrašnja utakmica u Grudama (koje su prve na ljestvici) bit će naša peta utakmica u posljednjih 13 dana“, istaknuo je on te dodao:

„Jedno je sigurno; i sutra, kao i u prethodnim utakmicama, bit ćemo agresivni u obrani, no, puno toga će ovisiti o našem pristupu u napadu u kojemu uvijek postoji prostor za poboljšanje, napose u šuterskom dijelu. Naša ambicija i dalje ostaje play-off, a sve će ovisiti i o rezultatima u narednih 5 kola.“

Ekipa je kompletna i za sutrašnje teško gostovanje u Grudama, raspoloženje u ekipi najbolje u posljednjih nekoliko sezona jer sama ekipa, trener i uprava kluba osjeća da je doigravanje veoma blizu, prenosi Busovača-grad.com.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250