Article_Top_970x250

Korona radi velike probleme UEFA-i: Roma ne ide u Sevillu jer su im odbili dozvolu za slijetanje aviona

strah od zaraze

Korona radi velike probleme UEFA-i: Roma ne ide u Sevillu jer su im odbili dozvolu za slijetanje aviona

ožu 11, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Reuters/Pixsell

U Romi su već gledali druge opcije kako stići do Andaluzije, planirali potletjeti prema portugalskom Faru, pa autobusom preći 200-tinjak kilometara kako bi stigli do Seville, ali ta je opcija otpala.

Korona virus svakodnevno radi sve veće probleme europskom nogometu. Sevilla i Roma su se trebali u četvrtak sastati u osmini finala Europske lige, ali ta se utakmica u zakazanom terminu neće odigrati. Naime, španjolske vlasti nisu izdale dozvolu da avion (s igračima Rome) iz Italije sleti u Španjolsku.

Čelnici talijanskog prvoligaša planirali su na sve načine stići do Seville, njihov je plan bio letjeti za portugalski Faro, pa od tamo autobusom preći dvjestotinjak kilometara kako bi stigli do Andaluzije. No, na koncu su izdali službeno priopćenje, poručili kako na taj način ne misle ići na utakmicu. I ostat će u Rimu. Pitanje je kako će na sve ovo reagirati Uefa.

Talijanski mediji navode kako neki igrači Seville ne žele igrati protiv Rome, te da su o tome već obavijestili čelnike svoga kluba. I Europska liga postaje sve veći problem za Uefu, iz Getafe su već poručili kako nemaju namjeru krenuti za Milano na utakmicu s Intera, već su se spremni i povući iz tog natjecanja. Zdravlje je ipak na prvom mjestu, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba