Article_Top_970x250

Korona desetkovala Dinamo: Bez trenera Mamića i čak šestorice igrača protiv Wolfsbergera

težak udarac

Korona desetkovala Dinamo: Bez trenera Mamića i čak šestorice igrača protiv Wolfsbergera

stu 04, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: FaH

Zbog zaštite osobnih podataka nije moguće objaviti imena zaraženih igrača.


Dinamo će u četvrtak navečer dočekati austrijski Wolfsberger bitno oslabljen. Nakon što je u utorak potvrđeno da je trener Zoran Mamić zaražen koronavirusom, a uz njega i još jedan igrač, testovi obavljeni uoči ogleda su potvrdili da Modri imaju još četvoricu pozitivnih igrača, doznaje portal 24sata.


Iako će navijači i sami moći primijetiti tko sve nedostaje u standardnom prvome sastavu, zbog zaštite osobnih podataka klub vjerojatno neće izlaziti u javnost s imenima zaraženih nogometaša.

Dinamo je, podsjetimo, u nedjelju protiv Lokomotive zaigrao u početnom sastavu: Livaković, Šutalo, Gavranović, Hajrović, Majer, Ivanušec, Moharrami, Burton, Kastrati, Jakić i Lauritsen. 

Na klupi su prigodu čekali Zagorac, Franjić, Ademi, Ćuže, Stojanović, Atiemwen, Perić, Oršić i Petković.

Korona je očito već tada prodrla u svlačionicu, pa je gotovo prava sreća što su naposljetku sveukupno "samo" šestorica igrača pozitivna (jedan je zaražen još prošloga tjedna, op.a.) uoči silno važnog dvoboja trećeg kola Europske lige.

Momčad će privremeno preuzeti Damir Krznar, Mamićev pomoćnik, koji će zasigurno za dvoboj prijaviti i nekoliko igrača iz omladinskog pogona.

Dnevnik.ba