Article_Top_970x250

Koncertom za malu Anu Ritu Puljić, i Neum je u petak pokazao veliko srce

humanitarni koncert

Koncertom za malu Anu Ritu Puljić, i Neum je u petak pokazao veliko srce

lis 21, 2017

Piše: Nikolina Lovrić

dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Kao i nebrojeno puta dosada, humanost je u svojim sugrađanima odlučila probuditi vrijedna udruga građana Zvijezda Mora iz Neuma okupivši na jednom mjestu desetak izvođača koji su svoje glasove ujedinili za pomoć maloj Stočanki Ani Riti.

Osim uvijek rado viđenih i slušanih lokalnih solista i sastava, kao što su Zorica Šešelj, Marin Previšić, Martin Prkačin, Ivica Raič, Tomislav i Andrea Sentić, te nevjerojatni i mlađahni trio Anima, u velikoj dvorani Grand hotela Neum, na kraju još jednog radnog tjedna zapjevali su i Neumu dobro poznate klapa Staglin iz Slanoga, klapa Pasika, ali i po prvi put splitska klapa Contra – glazbeni sastav koji okuplja glasove najpoznatijih hrvatskih klapa na jednom mjestu.

Cijeli je koncert popratio izvrsni orkestar Misericordia pod vodstvom dirigenta Davora Markote.

Osim glazbe, Neum je Ani Riti odlučio pomoći na još jedan način, pa su neumske mame okupljene u novoosnovanoj udruzi „Mame nogometaša HNK Neum“ ovoj vrijednoj humanitarnoj akciji odlučile pomoći spravljanjem ukusnih slastica koje su se uz prigodan novčani doprinos mogle kušati na samom ulazu u koncertnu dvoranu.

„Neumski hod za Anu Ritu“ kao moto pod kojim se odvijala ova manifestacija humanosti u Neumu, prema riječima organizatora, a sudeći i prema broju posjetitelja ispunio je svoja očekivanja. Nadamo se da će jednak takav biti i novčani doprinos kojim će Neum pridonijeti izliječenju Ane Rite Puljić.

Ona mu se već sinoć putem video poruke, na svoj dječji način, veselo zahvalila i izmamila suze.

Podsjetimo još jednom, Ana Rita Puljić boluje od spinalne mišićne distrofije koja s vremenom nažalost zahvaća i pluća. Ana Rita je trogodišnjakinja koja iz svojih invalidskih kolica sanja plesne korake. Svi joj u tome možemo pomoći.

Pozivom na humanitarni broj 092 890 858 donirate dvije marke te sukladno Vašim mogućnostima, uplatama na račun otvoren kod Uni Credit banke:

Primatelj: Ana Puljić Transakcijski broj: 3389102546562927 Poziv na broj 40540543001  

Uplate za inozemstvo Primatelj: Marija Puljić BA393381302863281218 SWIFT: UNCRBA22

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250