Article_Top_970x250

Kod Rakitića i Raquel ne nedostaje romantike: Priredila mu rođendansko slavlje i raznježila sve svojim objavama

33. rođendan

Kod Rakitića i Raquel ne nedostaje romantike: Priredila mu rođendansko slavlje i raznježila sve svojim objavama

ožu 11, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ivan Rakitić je proslavio 33. rođendan, a njegova supruga Raquel Mauri se pobrinula njegov važan dan prođe u najboljem redu.

Ivan Rakitić je u srijedu proslavio 33. rođendan, a njegova supruga Raquel Mauri (31) mu je posvetila romantične objave na Instagramu i priredila slavlje. 

"Danas je tvoj dan, ljubavi moja i ne mogu biti ponosnija što te imam kao životnog partnera u avanturama, radostima i ponekad tuzi. Sretna sam što znam da sam izabrala osobu s najljepšim srcem na svijetu i kao što ti uvijek kažem, nemaš rođendan, slaviš sezone. Čestitam, ljubavi. Još mnogo rođendana, živote moje", napisala je Raqul uz njihove zajedničke fotografije. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

Na nekim slikama Rakitić suprugu drži u naručju, a na jednoj on pozira uz balone sa psićem u rukama. Mauri je podijelila na Instagram storyju i fotografije nje i Ivana s njihovim kćerima te pokazala kakve prizore očekuju, a kakvi stvarno ispadnu.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri)

"Puno hvala, moj živote, volim te puno. Za još mnogo zajedničkih sezona", napisao je nogometaš ispod Raquelinih objava. 

Mnogi su čestitali Ivanu i poželjeli sve najbolje, a vidljivo je da je su on i supruga svakim danom sve zaljubljeniji i često njihovi pratitelji ističu da su idealan par. Supružnici priređuju slavlja za sve važne zajedničke trenutke i oboje iskazuju svoju ljubav emotivnim objavama na Instagramu. 

Rakitić je u prosincu prošle godine priredio Raquel veliko slavlje za njen 31. rođendan. "Sretan rođendan moja ljubav! Znaš da si mi najvažnija osoba u životu, želim ti sve najbolje. Ponosan sam što s tobom slavim ovaj poseban dan. Volim te puno", istaknuo je tada hrvatski nogometaš.

Inače, par se vjenčao 2013. te imaju kćeri Altheu (7) i Adaru (5). U lipnju 2016. odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali, prenosi Dnevnik.hr.

Dnevnik.ba

Tagovi: