Article_Top_970x250

Kobe i Gianna tajno pokopani u petak, promijenjeno mjesto ukopa

legendo, počivaj u miru

Kobe i Gianna tajno pokopani u petak, promijenjeno mjesto ukopa

velj 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: IPA/Pixsell

Dok cijeli svijet iščekuje javnu komemoraciju za Kobea Bryanta, Giannu, sve putnike i pilota kobnog leta, objavljeno je kako su tijela legendarnog košarkaša i njegove kćeri pokopana daleko od očiju javnosti

Legenda svjetske košarke Kobe Bryant (41) i njegova kći Gianna Maria-Onore (13) pokopani su prošli petak na tajnoj ceremoniji u Pacific View Memorial Parku u Coroni del Mar, 70-ak kilometara jugoistočno od središta Los Angelesa, prenosi portal The Blast pozivajući se na smrtovnicu.

Pokop je prvotno trebao biti u Westwood Village Memorial Parku, s druge strane planine gdje su Bryantovi s još šestero putnika i pilotom poginuli 26. siječnja nedaleko od mjesta Calabasas u Kaliforniji.

Na smrtovnici se kao službeni uzrok smrti navodi "tupa trauma", a sudionici kobnog leta "umrli su naglom smrću".

Javna komemoracija za poginule najavljena je za ponedjeljak, 24. veljače u Staples Centeru, dvorani u kojoj je Kobe, igrajući za Lakerse, proveo čak 20 godina, prenosi 24sata.hr.

Kobejeva udovica Vanessa (37) oprostila se od supruga i kćeri emotivnim pismom na Instagramu u ponedjeljak.

"Ne volim prenositi svoje osjećaje riječima. Mozak mi odbija prihvatiti da ni Kobeja ni Gigi više nema. Ne mogu istovremeno prihvaćati da ih oboje nema. Kao da pokušavam procesuirati Kobeja koji odlazi, ali moje tijelo odbija prihvatiti da mi se moja Gigi nikad više neće vratiti. To je pogrešno. Zašto se ja budim svaki dan kad moja djevojčica ne može imati tu priliku?"

"Tako sam bijesna. Imala je toliko života pred sobom. Onda shvaćam da moram biti snažna i biti ovdje za svoje tri kćeri. Bijesna sam što nisam s Kobejem i Gigi, ali sam zahvalna što sam ovdje s Natalijom, Biankom i Capri. Znam da je ovo što osjećam normalno. To je dio tugovanja. Samo sam htjela podijeliti u slučaju da netko tamo doživi ovakav gubitak."

"Bože, tako bih voljela da su ovdje i da ova noćna završi. Molim za sve žrtve ove strašne tragedije. Molim vas, nastavite moliti za sve."

Foto. The Bilas

Dnevnik.ba