Article_Top_970x250

Knoll objavila najprovokativniji video do sada: Servirala nikad bliži pogled na stražnjicu

poznata hrvatska navijačica

Knoll objavila najprovokativniji video do sada: Servirala nikad bliži pogled na stražnjicu

lip 03, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Ovako je nastala moja najlajkanija fotka. Može li ovo postati i najgledaniji video?, pitala je pratitelje te je guzu opet 'servirala' u crnim tangicama, a u jednom trenutku je twerkala jako blizu kamere

Kada se najstrastvenija navijačica Ivana Knöll (27) početkom svibnja skinula u tangice i pozirala na splitskoj plaži, nije mogla ni slutiti da će dobiti fotografiju s najviše lajkova dosad.

Objavu je 'podržalo' preko 30.000 zaluđenih obožavatelja, čime se Ivana sad pohvalila na društvenoj mreži. Objavila je video koji je nastao isti dan kao i 'vruća' fotografija.

- Ovako je nastala moja najlajkanija fotka. Može li ovo postati i najgledaniji video? - pitala je Knöll pratitelje te je guzu opet 'servirala' u crnim tangicama, a u jednom trenutku je twerkala jako blizu kamere pa su pratitelji itekako mogli uživati u pogledu na osebujnu stražnjicu.

Čini se kako će navijačica dobiti preglede koje je tražila, s obzirom na to da je video zasad otvorilo preko 50.000 fanova.

- Predivno, sexy, prelijepa guza, ljepotice imaš savršeno zgodno sexy tijelo za čistu desetku, prava si mačka - napisao je oduševljeni pratitelj.

Dnevnik.ba

Tagovi: