Article_Top_970x250

Juventus ocu svoje mlade zvijezde dužan dva traktora!

Zanimljivo

Juventus ocu svoje mlade zvijezde dužan dva traktora!

ožu 26, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Reuters/Massimo Pinca

Ne zna se je li riječ o Lamborghinijima ili Landinijima

Vladar talijanskog nogometa Juventus, neće imati straha s napadačima i kada se oproste Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić jer već sada na vrata prvog tima kuca 19-godišnji Moise Kean. Mladi talijanski napadač dobro je iskorištavao svoje prilike koje mu je davao Max Allegri i dobio je poziv Azzura za kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo.

Kean koji je rođen u Vercelli, talijanskom gradiću u regiji Piedmont, potječe iz siromašne obitelji doseljenika iz Obale Bjelokosti, ali je potpisom za Staru Damu, u kojoj je prošao i omladinske selekcije, riješio sve financijske probleme svoje obitelji.

„Veoma sam sretan zbog njega, čak i ako imam problema s Juventusom. Odvojio sam se od Moiseove majke i ona je u prošlosti htjela odvesti dječaka u Englesku. Obećao sam Juveu da ću ga zadržati u Italiji, ali sam za uzvrat tražio dva traktora. Rekli su da to neće biti problem, ali ih još nisam dobio", otkrio je Biorou Jean Kean za Rai Radio 1.

Otac mladog talijanskog napadača je ponosan što mu sin igra za reprezentaciju Italije.

"Zahvaljujem Bogu, jer je to velika radost za cijelu obitelj", rekao je, te nastavio: "Neću biti na stadionu za večerašnju utakmicu s Lihtenštajnom, ali ću ga gledati u baru sa svojim prijateljima i to će ga razveseliti. Moise je navijao za Inter kao dijete, jer je volio Obafemija Martinsa i stalno me gnjavio za dres. Igrao je za Torino, ali sam ga poslao u Juve jer sam navijač Juventusa. Mario Balotelli je sada njegov omiljeni igrač, iako sam mu rekao da ne kopira Maria u svemu...".

Dnevnik.ba/ T.R.

Article_Bottom_970x250