Article_Top_970x250

Juventus drastično spustio cijenu za Mandžukića, žele ga se što prije riješiti

Transferi

Juventus drastično spustio cijenu za Mandžukića, žele ga se što prije riješiti

lis 31, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

Nenastupanje za Juventus od početka sezone stoji Marija Mandžukića svakodnevnih priča oko njegove buduće sredine. Gotovo svakog dana može se pročitati da će već od prvog dana nadolazeće godine promijeniti sredinu, a sad oko svega toga dolaze i novi podaci.

Talijanski Calciomercato tako piše da su u redovima talijanskog prvaka cijenu za hrvatskog napadača spustili na pomalo podcjenjujućih pet milijuna eura. Dakle, dat će ga nekom praktički besplatno, samo da ga se riješe. Tretman je to kojeg nekadašnji hrvatski reprezentativac sigurno ne zaslužuje.

Ipak, ne treba dvojiti u to da je s igračke strane, to najvjerojatnije ispravan potez. Pogotovo ako se zna da u redu za njegovo dovođenje stoji europski velikan Manchester United, kao i Sevilla koja je novo ime na tom popisu.

Iz Juventusa Mandžukića ne žele poslati negdje tek na posudbu do kraja sezone, ali voljni su ući u posao koji uključuje posudbu uz obveznu kupnju na ljeto. Također, United može i želi udovoljiti zahtjevima oko Mandžukićeve plaće, što je također vrlo važan podatak.

Dnevnik.ba