Article_Top_970x250

Juve ne odustaje od Rakitića

transferi

Juve ne odustaje od Rakitića

ruj 05, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Juventus nema namjeru samo tako pustiti Rakitića jer ga smatraju prototipom idealnog veznjaka za igru Maurizija Sarrija.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i nakon prijelaznog roka glavna je tema medija. Naime, talijanski mediji pišu kako priča o njegovom odlasku u Juventus nije završena već je samo odgođena.

Hrvatski veznjak posljednjih dana učinio je sve da prijeđe u Juventus i s prvacima Italije navodno je postigao i dogovor o ugovoru, međutim zapelo je zbog nedostatka sporazuma između klubova. Juventus i Barcelona, ​​nakon višednevnih sastanaka i razgovora, nisu uspjeli naći zajednički jezik. Blaugrana nije bila previše zaintrigirana razmjenom s Emreom Canom, a Bianconeri nisu željeli žrtvovati Federica Bernardeschija.

Rakitić je svjestan da će u Barceloni imati manju minutažu, što potvrđuje i činjenica da je u zadnja tri kola španjolskog prvenstva odigrao tek 45 minuta.

Kako pišu talijanski mediji Juventus nema namjeru samo tako pustiti Rakitića jer ga smatraju prototipom idealnog veznjaka za igru Maurizija Sarrija. Tako da bi priča o Rakitiću i Juventusu mogla ponovno biti otvorena između siječnja i lipnja.

Dnevnik.ba