Article_Top_970x250

Josip Šimunić i Ognjen Vukojević preuzimaju mlade reprezentacije Hrvatske

Sastanak stručne komisije HNS-a

Josip Šimunić i Ognjen Vukojević preuzimaju mlade reprezentacije Hrvatske

svibnja 10, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Osniva se i B reprezentacija koja će služiti kao poligon za isprobavanje igrača koji se nisu uspjeli probiti do A reprezentacije, a mogli bi biti zanimljivi.

Stručna komisija Hrvatskog nogometnog saveza održala se sastanak u četvrtak i donijela mnoge zaključke. Između ostalog i o promjenama na izborničkim pozicijama, o sustavu natjecanja, a osniva se i B reprezentacija.

Dvojica bivših pomoćnika izbornika preuzet će mlade reprezentacije Hrvatske.

Reprezentaciju do 19 godina preuzet će Josip Šimunić koji će naslijediti Ivana Gudelja, a u stožeru će biti i Jerko Leko i Miroslav Žitnjak. Reprezentaciju do 20 godina više neće voditi Robert Jarni koji bi karijeru trebao nastaviti u inozemstvu, a njegov nasljednik bit će Ognjen Vukojević.

Vukojević ne samo da će dobiti reprezentaciju do 20 godina, već i B reprezentaciju koja će tek biti osnovana. Ona će uglavnom biti poligon za isprobavanje igrača koji se nisu uspjeli probiti do A reprezentacije, a mogli bi biti zanimljivi.

Podsjetimo, Josip Šimuniće je bio pomoćnik izborniku Anti Čačiću, a Ognjen Vukojević je bio u stručnom stožeru Zlatka Dalića.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250