Article_Top_970x250

Još jedan igrač se oprostio od Zrinjskog

transfer u Riga Football Club

Još jedan igrač se oprostio od Zrinjskog

velj 11, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

HŠK Zrinjski Mostar je službeno potvrdio transfer Ivana Brkića u Riga Football Club, trostrukog uzastopnog prvaka Latvije.

Brkić je u Zrinjski stigao prije dvije i pol godine kao slobodan igrač, službeni debi upisao je 11. srpnja 2018. protivbu kvalifikacijama za Ligu prvaka, a Zrinjski napušta sa 68 službenih nastupa.

Ivanu se zahvaljujemo na velikom doprinosu koji je ugradio u naše uspjehe te mu želimo puno sreće u nastavku karijere, poručili su iz Zrinjskog.

Videosnimkom iz Dubaija, gdje se priprema njegov novi klub, javio se i Brkić.

Želim vam se zahvaliti na neizmjernoj ljubavi, na podršci, načinu na koji ste me prihvatili od prvoga dana otkad sam stigao u Mostar. Zato, koliko sam sretan, toliko sam i tužan, ali to je moj put koji sam izabrao. Zrinjski sigurno da volim i da mi je u srcu i svaku iduću utakmicu susjećat ću sa svojim bivšim suigračima kao da sam i ja s njima na terenu. A slavit ću svaku pobjedu kao što sam je slavio dok sam igrao. Želim Vam puno sreće u nastavku sezone i da ostvarite sve svoje ciljeve i da skupa slavimo na kraju. Igraj do kraja!, poručio je ovaj vratar u oproštajnoj poruci.

Dnevnik.ba