Article_Top_970x250

Jedna od najvećih zvijezda u Hrvatskoj udala se za Pupovčevog sina i nestala sa scene

najavila povratak

Jedna od najvećih zvijezda u Hrvatskoj udala se za Pupovčevog sina i nestala sa scene

tra 11, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Igor Soban/Pixsell

Sredinom nultih okrenula se jazzu i nestala s glazbene scene.

Vesna Pisarović je prije dva dana proslavila 43. rođendan.

Početkom 2000-ih bila je jedna od najvećih pop zvijezda u Hrvatskoj, a njezine pjesme su obožavale tinejdžerice i djevojčice diljem zemlje.

Pjevačica je na Eurosongu 2002. godine Hrvatsku predstavljala pjesmom Everything I Want (Sasvim sigurna), a hitovi su se nizali jedan za drugim.

Onda je odjednom, 2005. godine, nestala s glazbene scene i pročulo se da je otišla u Nizozemsku na školovanje za jazz-pjevačicu.

Jednom prilikom je medijima otkrila da je za sve kriv jedan čovjek. Naime, nakon koncerta Petera Brötzmanna odlučila je zaboraviti glazbu koju je do tada izvodila i pokušati se približiti jazzu.

"On je bio toliko intenzivan, svirao je samo s bubnjarom, toliko je bio snažan u svom izrazu da sam doslovno tu noć imala neku vrstu prosvjetljenja, potpune katarze i preobrazbe, pa sam odlučila studirati jazz da se barem probam približiti tome", otkrila je Pisarović, koja je Brötzmanna kasnije i upoznala te mu ispričala svoju priču.

"Zagrlio me i učinilo mi se da vidim suzu u njegovom oku", rekla je Vesna.

Pjevačica se 2009. godine udala za Ozrena Pupovca, sina poznatijeg oca Milorada. Par je zajedno živio u Zagrebu i Berlinu. O svom braku nikad nije htjela govoriti javno.

Vesna se ove godine pojavila kao gošća na Dori, a njezin nastup oduševio je publiku. Iako je najavila povratnički koncert za 17. travnja ove godine, on je otkazan zbog korone. Novi datum koncerta je 12. studeni 2021., piše Index Magazin.

Dnevnik.ba