Article_Top_970x250

Jedan velikan otpao iz utrke: Rakitić posrnulom divu rekao ´ne´ zbog neobičnog razloga

ne želi na otok

Jedan velikan otpao iz utrke: Rakitić posrnulom divu rekao ´ne´ zbog neobičnog razloga

lis 17, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Profimedia

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić gotovo sigurno će napustiti Barcelonu u siječanjskom prijelaznom roku.

Nažalost, Rakitić ove sezone gotovo da i ne igra, čovjek koji je prošle sezone odigrao 54 utakmice i to u gotovo uvijek punoj minutaži, ove je sezone spao na mizernih 186 minuta u šest utakmica. Njegov trener Ernesto Valverde uglavnom koristi Frenkieja de Jonga, Sergija Busquetsa i Arthura, a Rakitić dobiva tek mrvice.

Rakitić više nije potreban Barceloni i zaista je vrijeme da krene dalje. Mediji već naširoko pišu o tome da će hrvatski veznjak karijeru nastaviti u Juventusu, Milanu, PSG-u ili Manchester Unitedu, međutim, britanski Daily Mail tvrdi kako u jednom od ovih gotovo sigurno neće završiti.

Riječ je o Manchester Unitedu, a razlog je pomalo i nevjerojatan. Naime, Rakitić i njegova obitelj ne žele živjeti u Engleskoj jer im se ne sviđa tamošnje vrijeme i više bi voljeli živjeti u nekoj drugoj metropoli, poput Pariza ili Milana. Srećom pa je Rakitić i tamo tražen.

Milan je u teškoj financijskoj krizi i pitanje je ima li uopće 35 milijuna eura, koliko Barcelona navodno traži za Rakitića, dakle, ostaje samo PSG, odnosno Juventus kao opcija.

Dnevnik.ba