Article_Top_970x250

Jakirović uoči Krupe: "Nije baš savršen protivnik za početak, ali sam optimističan"

premijer liga bih

Jakirović uoči Krupe: "Nije baš savršen protivnik za početak, ali sam optimističan"

velj 26, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: HŠK Zrinjski Mostar/ Facebook

Pred nama je proljetni dio Premijer lige BiH, a nogometaši Zrinjskog u subotu na Stadionu pod Bijelim Brijegom dočekuju Krupu.

Plemići se nisu iskazali u jesenjem dijelu sezone u kojem su završili na 6. mjestu. Mladen Žižović je smijenjen, a na klupu je došao Sergej Jakirović. Novi šef struke mostarskog kluba na press konferenciji je iznio svoja očekivanja pred subotnji dvoboj.

"Odigrali smo devet utakmica na pripremama i optimističan sam. Neke od tih utakmica su bile bolje, neke slabije, ali ja to pripisujem umoru kod igrača jer su pripreme bile zaista teške. Najvažnije je što smo iz njih izašli bez ozljeda i to me raduje. Što se tiče Krupe, nije baš savršen protivnik za početak. Gledao sam njihovu utakmicu protiv Borca kojeg su nadigrali. Dosta su energična i agresivna ekipa. Očekujemo zanimljiv meč i nadam se da ćemo pokazati sve što znamo te da ćemo pobijediti."

Sastav Zrinjskog

"Došlo nam je dosta novih imena na koje ozbiljno računamo i pitanje je u kakvoj smo formi. Većinu tima iskristalizirao u glavi, ali imam možda jednu nedoumicu. Nismo doveli neka zvučna imena o kojima me novinari često pitaju, ali meni ime ništa ne predstavlja već je bitno koliko je netko 'gladan' i koliko može donijeti. Imamo kostur ekipe koji čine neki iskusniji igrači uz ove mlađe. Upoznao sam dosta naših rivala. Gledao sam većinu utakmica i upoznao se s njihovim stilom igre koji je dosta sličan našem. Vidjet ćemo kako će to sve izgledati u međusobnim ogledima. Jasno se zna što očekujem i nadam se da i igrači to znaju."

Nova sredina

"Tko me god sretne u Mostaru srdačno me pozdravi, što je svakako lijepo. Ne osjećam pritisak. Radim ovaj posao koji volim. Naravno da ima pozitivnog očekivanja. Pauza je dosadila malo svima jer je prošlo 75 dana od zadnje utakmice i sigurno da se radujemo ovom susretu."

Ozljede

"Ibanez, Škrbić i Ćorluka su sigurno out za ovu utakmicu dok su ostali igrači na raspolaganju", kazao je Jakirović.

Dnevnik.ba