Article_Top_970x250

Ivanu Krstanoviću uručena prigodna zahvalnica za 100. pogodak u HNL-u

TOMISLAVGRAD

Ivanu Krstanoviću uručena prigodna zahvalnica za 100. pogodak u HNL-u

srp 31, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Fena

Predsjednik Općinskog vijeća Tomislavgrad Luka Krstanović primio je u petak u zgradi Općine Tomislavgrad nogometaša NK Slaven Belupo Ivana Krstanovića Popu.

Uz čestitke Krstanoviću za postignuti 100. pogodak u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi, uručena mu je i zahvalnica za suradnju, isticanje i promociju Tomislavgrada kroz sportske uspjehe u domovini i svijetu, kao i prigodna knjiga.

Inače, Krstanović je u Slaven Belupo stigao u siječnju 2019. godine, a dosad je odigrao 37 utakmica i zabio 18 prvenstvenih golova. U karijeri je igrao za Široki Brijeg, Zagreb, Zadar, Lokomotivu, Dinamo i Rijeku.

Također, početkom ovog tjedna predsjednik Krstanović boravio je u Koprivnici gdje je na stadionu Slaven Belupa treneru ovog kluba Tomislavu Stipiću uručio prigodnu knjigu i zahvalnicu za niz sportskih uspjeha kao i za promociju općine Tomislavgrad na sportskim natjecanjima u domovini i svijetu.

Naime, Tomislav Stipić rođen je u Tomislavgradu, a svoju trenersku karijeru počeo je graditi prije dvadesetak godina u Njemačkoj. Do sada je vodio Erzgebirge Aue, mladu momčad Ingostadta, Stuttgarter Kickerse, U-19 momčad Eintrachta te kineskog drugoligaša Nantonga.

Od prošle godine trener je NK Slaven Belupo iz Koprivnice u kojoj igra i najuspješniji duvanjski igrač Ivan Krstanović Popo.

Dnevnik.ba