Article_Top_970x250

Ivanić Grad zavijen u crno: Svi žale za omiljenom Editom, a poznat je i identitet stradalog mladića

preminula sudionica ´farme´

Ivanić Grad zavijen u crno: Svi žale za omiljenom Editom, a poznat je i identitet stradalog mladića

pro 15, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Facebook/Farma

Edita Ptičar radila je kao konobarica u Ivanić Gradu. Sebe je opisivala kao romantičnu dušu, željnu života i nimalo sramežljivu. Najviše se bojala da jednoga dana ne ostane sama, neudana i bez djece.

Govorila je da ju drugi smatraju vrlo zabavnom osobom, što se nakon ulasku u “Farmu” pokazalo i istinito. U slobodno je vrijeme plesala folklor i volontirala u dobrovoljnom vatrogasnom društvu.

- Nema tko nije bio za Editu. Kad je na Farmi pokazala koliko je velika kao osoba, nema tko je nije bodrio.

Čak su i profesori iz srednje škole nas neke od bivših učenika kontaktirali jer su bili u potrazi za njezinim brojem mobitela kako bi joj uputili riječi podrške, ali i pohvale nakon što je izašla. Edita je voljela život, voljela je pomoći svima. I nikad se nije ustručavala suprotstaviti nepravdi. I nikad nije odustala od potrage za ljubavlju - rekla je jedna od Editinih školskih kolegica.

Vlasnik Audija 80 iz 1994. godine, kojeg je Edita vozila je Siščanin Matijas D. (26), svestrani sportaš koji je svoj obol najviše dao u biciklističkom klubu s kojim je bio cestovni brdski prvak Hrvatske, a bio je i član juniorske reprezentacije.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250