Article_Top_970x250

Ivana Knöll pozirala bez grudnjaka: "Goriš kao vulkan"

popularna navijačica

Ivana Knöll pozirala bez grudnjaka: "Goriš kao vulkan"

svibnja 11, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Ivani u izolaciji najviše nedostaju putovanja i izlasci, no uskoro će i za to doći vrijeme. Do tada će vrijeme morati provoditi kod kuće, i kako njoj to biva najdraže, sunčajući se na plaži

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knöll (27)  već je neko vrijeme u Splitu. Tamo je provodila dane u izolaciji za vrijeme pandemije koron virusa, koja joj je, kako je nedavno rekla, teško 'pala'.

Foto: Pixsell

- Sada sam sve prihvatila u glavi i nadam će se što prije sve vratiti u normalu. Ujutro odradim trening, kroz dan kuham, odradim virtualnu kavu s prijateljima, poslovne projekte, a nađe se vremena i za filmove - ispričala je Ivana.

Najviše joj nedostaju putovanja. No, uskoro će ponovno moći putovati, a do tada će još malo uživati kod kod kuće, bez izlazaka. Zbog toga se malo našalila na društvenim mrežama. Objavila je fotografiju i u opis napisala: 'Jeste li spremni za party večeras? Samo se šalim'.

Foto: Instagram

Izgleda kako će s tim morati malo pričekati, a njezini pratitelji rekli su joj kako je dobro 'uhvatila' boju dok se prethodne dane sunčala. Na račun izgleda, uputili su joj brojne komentare

- Bomba, goriš kao vulkan, predivna si. Ja bih na privatan party s tobom - pisali su joj u komentarima ispod fotografije na kojoj je pozirala bez grudnjaka.

Foto: Instagram

Ivana je nedavno pokrenula i vlastiti biznis s kupaćim kostimima, koje ponosno pokazuje na fotografijama s plaže.

Dnevnik.ba

 

Tagovi: