Article_Top_970x250

Ivan Šunjić potpisuje za Birmigham City

transferi

Ivan Šunjić potpisuje za Birmigham City

srp 25, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

(Foto: Pixsell)

Ivan Šunjić napustio je Dinamo i uskoro bi trebao potpisati za Birmingham City.

Vezni igrač Dinama danas putuje na Otok, a hrvatski prvak će za njega dobiti sedam milijuna eura, još potencijalni milijun kroz bonuse te 30 posto od budućeg transfera, javlja Večernji list.

U Dinamu smatraju da je prodaja Šunjića najbezbolnija ovog ljeta jer na njegovoj poziciji imaju kapetana Arijana Ademija, a tu su još Nikola Moro i Marko Gjira.

Nedavno je trener Bjelica poručio da Dominika Livakovića, za kojeg Montpellier nudi devet milijuna eura, ne planiraju prodati prije kraja kvalifikacija za Ligu prvaka, a slična situacija je i s Danijem Olmom.

Šunjić je počeo trenirati nogomet u Španskom, nakon toga se preselio u NK Zagreb, a iz Lokomotive je otišao u Dinamo u kojem je odigrao 44 utakmice i zabio dva gola. Bio je jedan od najboljih igrača Dinama prošle sezone.

Mladi veznjak je rođen u Zenici, igrao je za sve kategorije hrvatske reprezentacije, a 2017. je debitirao i za A vrstu. Šunjić će se u engleskom drugom rangu pridružiti Filipu Krovinoviću u West Bromwichu, koji trenira hrvatski trener Slaven Bilić.

Dnevnik.ba