Article_Top_970x250

Ivan Rakitić pronašao način kako otići u Sevillu

transferi

Ivan Rakitić pronašao način kako otići u Sevillu

tra 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: EPA-EFE

Barceloni će u idućem prijelaznom roku, kad god on krene, cilj biti dovođenje lijevog i središnjeg braniča, a katalonski Sport piše da je već pronašla svog čovjeka u Diegu Carlosu iz Seville.

Stoper ima klauzulu od 75 milijuna eura, a Sevilla ga ne namjerava pustiti za manje. Barcelona bi, dodaje Sport, zato u transfer uključila Ivana Rakitića i tako spustila cijenu za 20-ak milijuna eura.

Rakitiću ugovor s Barcelonom istječe na ljeto 2021., ali već je ova sezona pokazala da na Nou Campu na njega više ne gledaju kao na standardnog prvotimca te se čini da je rastanak ako ne neizbježan, onda svakako najbolja opcije za obje strane.

A Rakitić obožava Sevillu, u njoj je proveo tri godine prije dolaska u Barcelonu, tamo je upoznao i suprugu Raquel te je već rekao da je to jedini klub u koji bi otišao ako bi morao napustiti Blaugranu.

Sport je već ranije pisao da će Barcelona tražiti 20 milijuna za Rakitića, ali Sevilla ne može toliko platiti. No ako bi se dogovorili o uključivanju hrvatskog reprezentativca u transfer Diega Carlosa, iz cijele bi priče svi mogli izaći zadovoljni.

Dnevnik.ba