Article_Top_970x250

Ivan Dodig: Stric Žarko me naučio prvim teniskim koracima i vjerovao u mene od početka

zahvala

Ivan Dodig: Stric Žarko me naučio prvim teniskim koracima i vjerovao u mene od početka

ožu 04, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Društvene mreže

Ivan Dodig sjajno je ušao u 2021. godinu. Osvajanje još jednog grand slam naslova možda nije bilo baš očekivano, ali svi znamo da Ivan, uz pravog partnera u doublu, može uzeti titulu na bilo kojem turniru.

Osim što je veliki športaš, Ivan je i veliki čovjek. Čim se s još jednim trofejem vratio u svoje Međugorje, otišao je zahvaliti Gospi na velikom uspjehu. Dodig često u intervjuima govori o značaju vjere, Blažene Djevice Marije i Međugorja u svome životu.

Ovaj put nas je podsjetio preko društvenih mreža na još jednu važnu osobu, a to je njegov stric Žarko. Objavu prenosimo u cijelosti:

-Posebnu ulogu u mojoj karijeri ima ovaj čovjek, vizionar, sportska legenda Hercegovine – moj stric Žarko. Naučio me je prvim teniskim koracima, vjerovao u mene od samoga početka i svoj život posvetio mojoj karijeri. Neizmjerno sam mu zahvalan za sve što je učinio za mene i omogućio mi da u životu radim ono što najvišem volim – igram tenis.

I danas, kad dođem u rodno Međugorje, uvijek rado s njim odradim trening, jer malo tko ima njegovo sportsko znanje i iskustvo. Sretan sam što postojiš i hvala Ti za sve! – napisao je Dodig.

Mi samo možemo reći kako nas činite ponosnim!

Dnevnik.ba