Article_Top_970x250

Iskeširali 16.000 KM za ´pakao na Zemlji´: ‘Osoblje prodaje drogu, hrana je nejestiva, kabeli vire iz zidova…’

hotel s pet zvjezdica

Iskeširali 16.000 KM za ´pakao na Zemlji´: ‘Osoblje prodaje drogu, hrana je nejestiva, kabeli vire iz zidova…’

sij 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Shutterstock

Par se na Facebook stranici agencije požalio na mnogo toga

Sredovječni par iz jugoistočne Engleske optužuje luksuzni hotel u Jamajki za stravičnu krađu i prijevaru, tvrdeći da se ondje gosti slobodno drogiraju. Karl Lewis-Law (54) svoju je suprugu Caroline (51) za 10. godišnjicu braka odlučio iznenaditi egzotičnim odmorom, ali ondje ih je, tvrde, dočekao “pakao na zemlji”.

Par se požalio na Facebooku

Za odsjedanje u hotelu s pet zvjezdica par je iskeširao 7100 funti za nepunih mjesec dana, što je više od 16 tisuća KM, a što su dobili?! Ubrzo po dolasku šokirali su se vidjevši da članovi osoblja prodaju drogu, a neki gosti šmrču kokain za stolom u restoranu.

Par se na Facebook stranici agencije Karl požalio na mnogo toga: pokvarenu elektroniku, žohare i nejestivu hanu. Uz to je priložio fotografije polusirova mesa koje su im poslužili, slomljenih stolica, oštećenog krova i strujnih kabela koji su virili iz zidova.

Agencija uputila ispriku

“Što se tiče našega posjeta paklu na zemlji… U hotelu je svakodnevno nestajalo struje. To bi potrajalo između dvije minute i sat vremena, a događalo se svaki dan otprilike pet puta dnevno. Po dva, tri sata bismo čekali u redu za hranu, a kad bismo došli na red, ne bi bilo pribora za jelo pa nismo mogli jesti. Hrana je bila sramotna. Osobito su nas uzrujali kabeli za struju koji su virili iz stropa ili ležali u mokroj trav,i gdje je lako na njih netko mogao stati ili se dijete moglo ozlijediti ako bi ih diralo”, stoji u prigovoru supružnika.

Glasnogovornik agencije je za Daily Mail odgovorio isprikom. “Kontaktirali smo s njima, ponudili im naše isprike i povrat novca. Redovno radimo inspekcije u našim hotelima i uvijek ozbiljno reagiramo na prigovore svojih klijenata”, rekao je on.

Dnevnik.ba