Article_Top_970x250

Ikona hrvatskog sporta objavila fotku iz 1983.: ´Koliko si asova imao na tom meču?´

mladi goran

Ikona hrvatskog sporta objavila fotku iz 1983.: ´Koliko si asova imao na tom meču?´

lip 16, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Instagram

Goran je četiri puta igrao u finalu Wimbledona koji je žarko želio osvojiti, a veliko finale protiv Patricka Raftera 2001. godine kada je hrvatski tenisač osvojio naslov s pozivnicom i danas se smatra jednim od najboljih finala svih vremena

Goran Ivanišević po mnogima je najbolji hrvatski tenisač svih vremena, ali i jedan od najboljih sportaša općenito, a njegovi mečevi često su nam 'kidali' živce, a i sam je na terenu znao ispucati negativnu energiju nakon lošeg poteza ili krive procjene suca. 

Poznato je pitanje 'gdje si bio kada je Goran osvojio Wimbledon?', a upravo je on ovih dana objavio fotografiju gdje se prisjetio svog djetinjstva.

- Ovo mi je jedna od najdražih uspomena iz djetinjstva. Eurotrophy u Italiji 1983. godine kada sam osvojio trofej - napisao je uz fotografiju 47-godišnji Ivanišević, a jedan od pratitelja simpatično ga je upitao: - Koliko si aseva imao na tom meču?

Goran je četiri puta igrao u finalu Wimbledona koji je žarko želio osvojiti, a veliko finale protiv Patricka Raftera 2001. godine kada je hrvatski tenisač osvojio naslov s pozivnicom i danas se smatra jednim od najboljih finala svih vremena. 

Dnevnik.ba