Article_Top_970x250

'Igra u dvoje' u subotu u Širokom Brijegu

25. siječnja

'Igra u dvoje' u subotu u Širokom Brijegu

sij 21, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Fena

Predstava "Igra u dvoje" odigrat će se u subotu, 25. siječnja, u kinu Borak Široki Brijeg s početkom u 20 sati u izvedbi Glumačke družbe Histrion.

U tekst predstave, u kojoj glume Janko Popović Volarić i Dora Fišter Toš, utkan je vječni dvoboj žene i muškarca gdje je jedino pravilo da nema pravila i gdje su dopuštena sva raspoloživa oružja. Ovdje je fokus na strasti, odnosno na strastvenoj ljubavi u svim njezinim dimenzijama, navodi se na službenoj internetskoj stranici Grada Širokog Brijega.

Predstava koristi sav arsenal u postavljanju i razotkrivanju maski, u suprotstavljanju ne samo muškarca i žene, glumca i glumice, već opsjene i zbilje.

"Upravo onda kada pomislimo da smo došli do realiteta, autor nam izvlači sigurno tlo pod nogama i odvodi nas u novi krug kazališnih varki. Taj hod po rubu tvori dramsku napetost u ovoj izvrsnoj meta-teatarskoj predstavi, uz rušenje četvrtog zida, što nas dodatno odvodi u prostor intime između partnera na sceni te između glumaca i publike", navodi se u osvrtu na predstavu. 

Dnevnik.ba