Article_Top_970x250

Igor Tudor je prihvatio Pirlovu ponudu i prelazi u Juventus

hajduk ostao bez trenera

Igor Tudor je prihvatio Pirlovu ponudu i prelazi u Juventus

kol 17, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

Hajduk je od danas ostao bez trenera jer ako je vjerovati Gianluci Di Marziju, najupućenijem talijanskom novinaru za transfere, Igor Tudor je prihvatio ponudu Andree Pirla i postat će njegov pomoćnik u Juventusu.

"Pirlo slaže svoj stručni stožer i u njemu će biti Igor Tudor. On je predložio Igoru da dođe kod njega u Juventus i nakon kratkog razmišljanja rekao da će postati njegov stručni suradnik. Tudor je trenutačno trener Hajduka, tako da će se najprije morati osloboditi tog ugovora prije nego što potpiše s Bianconerima", piše Gianluca Di Marzio. 

Prema pisanju pojedinih medija, Tudor je svoju odluku već priopćio čelnicima Hajduka i svojim najbližim suradnicima. Odlazak iz Hajduka, odnosno raskid ugovora ne bi trebao biti problem za Tudora jer su iz splitskog kluba u ne tako davnoj prošlosti govorili da Tudor može otići ako on to želi.

Hrvatski trener će tako imati priliku kakva se rijetko dobiva; sjedit će na klupi s legendom talijanskog nogometa - Andreom Pirlom i trenirati jednog od najboljih nogometaša svih vremena - Cristiana Ronalda.

Juventus i Hajduk bi do kraja dana trebali potvrditi ovaj transfer.

Podsjetimo, Tudor nije imao najbolju sezonu u Hajduku jer je u HNL-u završio na tek petom mjestu, dok je novu sezonu započeo pobjedom nad Istrom s 2:0.

Dnevnik.ba/ T.R.