Article_Top_970x250

Ibra kritizirao Bobanov Milan pa se ponudio drugom talijanskom klubu: "Zbog mene bi stadion bio pun"

uskoro mu istječe ugovor

Ibra kritizirao Bobanov Milan pa se ponudio drugom talijanskom klubu: "Zbog mene bi stadion bio pun"

lis 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: USA Today

Legendarni Zlatan Ibrahimović svoje je najbolje igračke dane, uz avanturu u PSG-u, odradio u Italiji kada je svojevremeno nastupao za Juventus, Inter i Milan, a talijanske medije zanimalo je hoće li se jednoga dana možda vratiti na Čizmu, točnije bi li došao u Milan kada bi stigao poziv.

Valja istaknuti kako će Ibra uskoro postati slobodan igral obzirom da mu istječe ugovor s L.A Galaxyjem, a u razgovoru za Gazzettu dello Sport je kazao:

- Možda imam 38 godina, ali sam i dalje prepun želje za dokazivanjem. Ne razmišljam previše o budućnosti, ali konačnu ću odluku donijeti zajedno sa svojom obitelji. Želim nastaviti igrati i trebat ću nešto specijalno kako bi zadržao ovu vatru u sebi, bilo da je to ovdje ili u nekom drugom klubu - rekao je Ibrahimović.

Kada je u pitanju Italija Zlatan kaže:

- Ako se vratim onda se želim boriti za naslov. Ne želim da me netko zove zato što mi je ime Zlatan Ibrahimović, nisam životinja iz zološkog vrta da me neko dovede samo da bi me ljudi gledali. Nedavno sam s užitkom pogledao dokumentarac o Maradoni. Kada vidim koliko Napulj daje ljubavi onima koje voli, dođe mi da odem tamo. Bilo bi sjajno da ponovim ono što je uspio Diego. Mogu se zamisliti u Napoliju jer je tamo i veliki Ancelotti, a jamčim da bi zbog mene San Paolo svake nedjelje bio pun."

Milan je nedavno otpustio trenera Marca Giampaola nakon niza loših rezultata.

- Oni su katastrofa! Puno pričaju, ali malo rade. To nije klub u kojeg su se svi zaljubili u Italiji, ali i ostatku svijeta. Vjerojatno u klubu ima previše krivih ljudi. Kao igrač mi je bio jedan od najdražih, ali Maldini nema ono nešto što je potrebno kako bi bio direktor tako velikog kluba. Ali, iskreno, ima težak zadatak jer nije lagano ostvarivati dobre rezultate s ograničenim sredstvima.

Dnevnik.ba