StoryEditor

Hrvatski glazbenik novi član Whitesnakea: I dalje mi sve izgleda nadrealno...

Piše D  /  27.07.2021., 08:07h

Vijest je na svojoj Facebook stranici podijelio bend uz najavu turneje s grupama Europe i Foreigner za proljeće 2022., prenosi Index.hr.

"Prije dvije godine imali smo zadovoljstvo raditi s nevjerojatnim mladim glazbenikom u Zagrebu i otad smo ga držali na oku. Mislim da će on biti divan dodatak Whitesnakeu", rekao je pjevač David Coverdale u najavnom videu. 

Dino se također oglasio na društvenim mrežama i potvrdio ovu vijest. 

"Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena.  Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno.  Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda", napisao je u objavi ispod koje su se odmah počele nizati čestitke njegovih oduševljenih fanova. 

Podsjećamo, Dino je u srpnju 2019. na Šalati sa svojim bendom Animal Drive nastupao kao predgrupa Whitesnakeu. Njihova poveznica bio je gitarist Joel Hoekstra, koji s Dinom svira u Trans Siberian Orchestra. 

Dnevnik.ba

24. rujan 2021 03:15