Article_Top_970x250

Hrvatski cheerleading klub Široki dominirao i na Europskom turniru

U MAĐARSKOJ

Hrvatski cheerleading klub Široki dominirao i na Europskom turniru

svibnja 21, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U proteklu subotu održan je Europski cheerleading turniru u Gyongyosu, mjestu nedaleko od Budimpešte.

Hrvatski cheerleading klub Široki natjecao se u 12 disciplina u 3 uzrasta od čega je ukupno osvojio 4 zlatne medalje, 4 srebrene medalje, 2 brončane medalje te po jedno 4 i 5 mjesto.

Zlato su osvojile Luna Mandić i Laura Brkić u pom pon duo kadeti, junior pom pon tim, juniori group stunt te Stela Mandić i Nina Barać u duo hip hop kadeti.

Srebrena medalja pripala je Nikolini Čolak u seniori individual, kadeti navijački tim, kadeti group stunt te Nikolina Galić i Stella Mandić juniori duo hip hop.

Brončanu medalju osvojila je Antonija Kožul u juniori individual te Gabrijela Zeljko i Antonija Kožul u juniori duo pom pon. 4 mjesto pripalo je Nataliji Galić u kadeti individual, te 5 mjesto duo hip hop seniori Nikolina Čolak i Ruža Kraljević.

Članovi Hrvatskog cheerleading kluba Široki bili su smješteni u samom centru Budimpešte, uz natjecanje posjetili su znamenitosti u Budimpešti te Tropicarium. Nakon ulaska u polufinale Hrvatskog supertalenta, osvajanja All Star titule prvaka države, uspjeh na Europskom turniru je definitivno šlag na torti u najboljoj sezoni u povijesti kluba.

Koreografije sa Europskog turnira biti će izvedene na Cheerleading večeri 10.06.2018. godine u kinu Borak koja se po drugi put održava u sklopu Brijeških zvona, priopćeno je iz Hrvatskog cheerleading kluba Široki. 

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250