Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza obradovala najpotrebitije

humanost

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza obradovala najpotrebitije

pro 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: vecernji.ba

Članovi Hrvatske udruge mladih u središnjoj Bosni iz Viteza u ovo predblagdansko vrijeme obilaze najpotrebitije i tom ih prigodom obraduju donacijom u vidu namirnica, higijene, kućanskih potrepština i dr.

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza ne prestaje oduševljavati svojim radom i zalaganjem za dobrobit svakog čovjeka. Kako su mnogo puta u ovoj godini pokazali svoj humanitarni karakter, tako i u ovo predblagdansko vrijeme pokazuju onim najpotrebitijima da nisu sami i da su mladi središnje Bosne uz njih.

Naime, članovi Hrvatske udruge mladih u središnjoj Bosni iz Viteza u ovo predblagdansko vrijeme obilaze one najpotrebitije i tom prigodom obraduju donacijom u vidu namirnica, higijene, kućanskih potrepština i dr.

Kako je kazao predsjednik udruge Mateo Marić, ovom gestom žele pokazati brigu za one koji su u potrebi.

"Mi svojim radom želimo pomoći takvim obiteljima, ali isto tako želimo i potaknuti druge da provode ovakve ili slične aktivnosti. Želimo istaknuti i kako ovo sve ne bi bilo moguće bez naših stalnih dobročinitelja, koji su prepoznali rad naše udruge i stekli povjerenje u naš rad i zalaganje", kazao je Marić.

Predsjednik Hrvatske udruge mladih u središnjoj Bosni je također ovim putem u ime svih članova udruge ljudima dobre volje čestitao nadolazeće blagdane i sretnu Novu  2020.godinu. 

Iz Udruge se zahvaljuju svim donatorima na svakoj pomoći koju pružaju radu udruge i šalju poruku koja je i njihov moto: ,,Nemojte se nikad umoriti čineći dobro“. 

Dnevnik.ba

#3 234AdSense