Article_Top_970x250

Hrvatska napokon dobiva europski stadion: Stigle prve dizalice na Pampas

Osijek

Hrvatska napokon dobiva europski stadion: Stigle prve dizalice na Pampas

kol 24, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook/ NK Osijek

Sam stadion imat će 12 tisuća mjesta, bit će natkriven i opremljen modernom tehnologijom. Imat će saunu, jacuzzi i champagne lounge u sklopu VIP tribine, 70 mjesta za osobe s invaliditetom...

Počela je konkretnija gradnja jednog od najboljih projekata otkad je hrvatskog nogometa! Na mjesto gdje će se graditi novi stadion NK Osijeka na Pampasu danas je stigla prva dizalica, a uskoro stižu još tri, objavio je Osijek na svojoj službenoj Facebook stranici.

Radovi na Pampasu započeli su još prije nekoliko mjeseci, a uglavnom se radilo na ravnanju i pripremanju temelja. Odrađene su predradnje za predstojeće građevinske aktivnosti, a dolaskom dizalica novi stadion uskoro će početi poprimati oblik.

Projekt u nadležnosti tvrtke "Sirrah projekt" d.o.o. bit će pravi europski stadion s velikim brojem ulaza, neposrednom blizinom terena i puno boljim doživljajem od ostalih hrvatskih stadiona.

Sam stadion imat će 12 tisuća mjesta, bit će natkriven i opremljen modernom tehnologijom. Imat će saunu, jacuzzi i champagne lounge u sklopu VIP tribine, 70 mjesta za osobe s invaliditetom, press ložu za stotinjak novinara, VIP prostor s 450 mjesta...

U sklopu stadiona će biti SPA sadržaji: fitness, sauna, masaža i SPA apartman na tribini sa saunom i jacuzzijem. Što se ostalih sadržaja tiče, bit će otvoren Fan shop, ugostiteljski prostori i Sky promenada s gastro osvježenjima, mobilnim fan-cornerima za neometano praćenje utakmice i uživanje s društvom.

Uz stadion bit će i nogometni kamp te nekoliko pomoćnih terena. Završetak radova predviđa se tijekom iduće godine.

Dnevnik.ba