Article_Top_970x250

Hrvati tražena roba: Vrsaljka želi Chelsea, a Vidu Everton

na radaru brojnih klubova

Hrvati tražena roba: Vrsaljka želi Chelsea, a Vidu Everton

lip 23, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Vrsaljko i Vida igraju zaista sjajno, kako u dresu reprezentacije tako i u dresu kluba, a to nije prošlo nezapaženo. Prema navodima stranih medija Vrsaljko je velika želja Chelseaja, a Vida Evertona...

Šime Vrsaljko trenutno uživa u sjajnoj formi s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a njegove dobre igre u dresu Atletico Madrida i hrvatske nogometne reprezentacije nisu prošle nezapaženo, piše 24sata.hr.

Prema tvrdnjama engleskog Daily Stara Chelsea je ozbiljno zagrizao za našeg desnog beka i spremni su napraviti korak ka dovođenju našeg reprezentativca u njihove redove. Šime Vrsaljko je svoju karijeru započeo u Dinamu, a potom odlazi u talijansku Genou 2013. godine za 4,6 milijuna eura. U Genoi se zadržao samo godinu dana, a onda je otišao u Sassuolo za 3,5 milijuna eura.

U Sassuolou se zadržao do 2016. godine, a onda je napravio najveći transfer u svojoj karijeri te je prešao u Atletico Madrid za 16 milijuna eura. Ukoliko Vrsaljko uistinu ostvari transfer u Chelsea to će biti samo još jedna potvrda i nagrada za njegove sjajne igre u dresu reprezentacije i kluba.

 

Everton poslao ponudu za Vidu?

Osim Vrsaljka, Vida se također pronašao na radaru brojnih klubova, a kao najkonkretniji se pokazao Everton koji je, prema navodima turskog Fanatika, već poslao ponudu za našeg reprezentativca vrijednu nešto više od 13 milijuna eura.

 Vida je trenutno u redovima Bešiktaša u koji je stigao u siječnju 2018. godine iz Dinama Kijeva bez odštete. Za turski klub je Vida od tada odigrao 18 utakmica u kojima je zabio jedan gol.  Vodstvo Bešiktaša odlučilo je uzeti vremena da razmotri je li ponuda Evertona dovoljno dobra i hoće li uistinu prodati Vidu koji je također u sjajnoj formi.  Ukoliko se taj transfer ostvari to će za Vidu također biti velika nagrada za sav trud i napor koji pruža tijekom svake utakmice od prve do zadnje minute.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250