Article_Top_970x250

Hrvat izmislio povredu kako ne bi igrao za BiH?

pisanje bošnjačkih medija

Hrvat izmislio povredu kako ne bi igrao za BiH?

stu 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Luka Menalo će zbog povrede propustiti utakmice protiv Italije i Lihtenštajna.

Menalo je na posljednjem treningu pred Italiju nezgodno stao na zglob koji je ranije bio izvrnuo, te osim što neće konkurirati za Italiju ne postoje ni najmanje šanse da bude spreman do ponedjeljka i utakmice sa Lihtenštajnom.

Zanimljivo, po društvenim mrežama i portalima nakon informacije o Lukinoj povredi pojavili su se komentari čiji autori tvrde kako je Menalo inscenirao povredu kako bi zaigrao za Hrvatsku, jer još uvijek nema službeni nastup za BiH.

“Ne znam tko smišlja takve gluposti, posebno na dan kada igra reprezentacija. Sigurno netko tko želi nanijeti štetu reprezentaciji, ali i meni osobno. Nemam komentara, osim moliti da se svi fokusiramo na večerašnju utakmicu i pokažemo naše najbolje lice protiv Italije. Što se mene i reprezentacije tiče, sada neću igrati, ali jedva čekam doigravanje i da izborimo Euro 2020” govori ekskluzivno Menalo za Reprezentacija.ba i dodaje:

“Na stranu to što sam igrao za sve selekcije BiH, nije mi jasno koji bi to igrač propustio da igra protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu. Znam da je ovo osjetljiva tema, ali opet molim da se ne pišu gluposti i da se svi fokusiramo da BiH što bolje odigra protiv Italije i da osiguramo mir ekipi potreban da se pripremi za doigravanje”.

Sljedeću priliku za dokazivanje Luka Menalo će imati u ožujku naredne godine kada će, nastavi li sa ovakvom formom, vjerojatno biti jedan od ključnih igrača u doigravanju za Euro 2020.

Menalo je ove sezone zabio osam golova za Olimpiju i napravio isto toliko asistencija.

Dnevnik.ba

Tagovi: