Article_Top_970x250

Hrgović se dogodine bori za titulu?

prema izjavi promotora

Hrgović se dogodine bori za titulu?

kol 25, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Želim ga odvesti ga u Saudijsku Arabiju kao predborbu Joshui i Ruizu. Nakon ove borbe moramo pojačati pritisak jer Hrgović će se u 2020. boriti za svjetski naslov u teškoj kategoriji, kaže promotor Eddie Hearn.

Najutjecajniji i najmoćniji promotor današnjice, Englez Eddie Hearn, nije morao čekati ishod borbe našeg Filipa Hrgovića i Meksikanca Marija Heredije u Hermosillu da bi ne samo predvidio nego konkretno najavio kako sljedeće godine očekuje da se Hrgović bori za - naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji!

- Ove godine fokusiramo se na izloženost. Moramo ga napraviti kompletnim teškašem i pripremiti ga za naslove u 2020. Volio bih ga vidjeti u još dvije borbe ove godine. Jedna u listopadu i jedna u prosincu. Odvesti ga u Saudijsku Arabiju kao predborbu Joshui i Ruizu - govorio je Hearn prije borbe u kojoj je Hrgović očekivano istukao i pobijedio Meksikanca u njegovom dvorištu, prenose 24sata.hr.

- Hrgović ima sjajnu osobnost, zna se boriti, teškaš je, duhovit je i izgleda sjajno. Za mene kao promotora ima sve atribute koje tražim. I još je teškaš. Samo mora nastaviti pobjeđivati, a onda bismo ga voljeli ponovno vidjeti u ringu u prvom dijelu listopada kako bi nastavio napredovati - pričao je Hearn za RTL pa još jednom naglasio:

- Nakon ove borbe moramo pojačati pritisak jer će se u 2020. boriti za svjetski naslov u teškoj kategoriji, Važno je smanjiti razliku između toga gdje je sada i glavnih izazivača. Ali to nije zato jer se on ne želi boriti s njima. Nitko se ne želi boriti s Filipom Hrgovićem. Znači moramo platiti i tako se pobrinuti da Filip ima mečeve - zaključio je Eddie Hearn znajući kako bi se moralo dogoditi čudo da Hrgović ne nokautira Herediju.

Čudo se nije dogodilo, Filip je obavio posao, a sljedeće ga godine gledamo kako napada - naslov prvaka svijeta u teškoj kategoriji!

Dnevnik.ba

Tagovi: