Article_Top_970x250

Hajduk ugostio 15-mjesečnog navijača čija je fotografija obišla svijet

mali toma

Hajduk ugostio 15-mjesečnog navijača čija je fotografija obišla svijet

kol 14, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Robert Matić/HNK Hajduk

Fotografija skupila je nevjerojatnih 870 tisuća lajkova

Toma se vratio na Poljud, ali ne Bašić nego Efendić. Petnaestomjesečni Toma Efendić doslovno je preko noći postao planetarna zvijezda zahvaljujući svom čarobnom osmijehu koji otapa i najveće mrgude i fantastičnoj fotografiji kojom ga je na utakmici Hajduka i Lokomotive u idealnom trenutku ovjekovječio službeni fotograf Hajduka Robert Matić.

Ta fotografija obišla je u nekoliko dana svijet. Skupila je nevjerojatnih 870 tisuća lajkova, a prenijela ju je i megapopularna nogometna stranica '4-3-3' koja na instagramu ima 22 milijuna pratitelja, piše Slobodna Dalmacija. Danas je mali Toma s majkom Marijom i tatom Antom bio gost Hajduka na Poljudu.

- Ovo je Tomi bila prva utakmica na Poljudu i ujedno i prva fotografija objavljena na društvenim mrežama. Hvala fotografu Robertu Matiću koji je uhvatio kadar za povijest - ispričali su Tomini roditelji za stranicu Hajduka. Na Poljud je Toma opet stigao u Hajdukovoj majici, a na poklon je dobio komplet dresa Hajduka, loptu s potpisima svih igrača. S Tomom su se družili i fotografirali i Jurić, Eduok...i – Robert Matić.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250