Article_Top_970x250

Hajduk nema pojma da se igra u Splitu!? Nije bilo sastanka

nakon četiri godine

Hajduk nema pojma da se igra u Splitu!? Nije bilo sastanka

lip 12, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

"Vatreni" će u kvalifikacijama za Euro 2020. ugostiti Mađarsku 10. listopada u Splitu i zaigrati ondje prvi put nakon lipnja 2015., kad su s Italijom remizirali 1-1 pred praznim tribinama, a huligani iscrtali svastiku.

Hrvatska i Mađarska igrat će 10. listopada u Splitu, odlučio je Hrvatski nogometni savez.

No, službene reakcije iz Hajduka nema.

Kako taj odnos već dugo nije normalan, ali želja Zlatka Dalića, igrača i onih pravih navijača u Dalmaciji je ogromna, HNS je utakmicu u Splitu dogovorio bez Hajduka.

a tako s Poljuda neslužbeno poručuju da nemaju pojma o HNS-ovoj odluci, te da nikakvog sastanka na tu temu nije bilo od onog u Zagrebu u travnju.

Savez je utakmicu očito dogovarao s Gradom Splitom, koji je vlasnik stadiona.

Očito će oko ove odluke biti još puno priče...

"Vatreni" će, dakle, u kvalifikacijama za Euro 2020. ugostiti Mađarsku 10. listopada u Splitu i zaigrati u tom gradu prvi put nakon lipnja 2015., kad su s Italijom remizirali 1-1 pred praznim tribinama, uz iscrtanu svastiku na travnjaku, za koju nitko nije odgovarao!

Posljednji put pred publikom Hrvatska je u Splitu igrala u kolovozu 2012. protiv Švicarske, u porazu 4-2.

Podsjetimo, HNS je krajem travnja na tu temu održao sasatnak s predstavnicima Hajduka u Zagrebu, kako bi zakopao ratnu sjekiru i vratio reprezentaciju u Dalmaciju.

U ime Hajduka u sjedištu HNS-a bili su Marin Brbić, Benjamin Perasović i Andro Krstulović Opara, a ugostio ih je izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić.

"Razgovarali su o uvjetima koji bi prethodili ponovnoj gradnji pojverenja koje je prethodno narušeno. Govorilo se o nužnim reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti", priopćili su tada iz Hajduka.

U međuvremenu je ostavku na mjesto glavnog instruktora za VAR podnio Bruno Marić kako bi otvorio mogućnost da "vatreni" igraju u Splitu, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba