Article_Top_970x250

"Hajduk ispada da je uvijek taj kmečavac, ali dajemo podršku Osijeku! I neka su suci suspendirani!"

TUDOR NAJAVIO NASTAVAK HNL-A

"Hajduk ispada da je uvijek taj kmečavac, ali dajemo podršku Osijeku! I neka su suci suspendirani!"

lip 03, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: PIXSELL

Osvrnuo se trener Hajduka i na nedavna događanja, vezano uz polufinale Kupa i repove koji su ostali

Igor Tudor održao je press konferenciju, tipično za ove uvjete, preko Zooma, a povod je nastavak HNL-a ovoga petka utakmicom 27. kola, Hajduka i Intera od 20 sati.

Najviše interesa pobudila su pitanja vezana uz polufinalne utakmice Hrvatskog kupa.

- Belupo je bio dobar prvo poluvrijeme, a Lokomotiva je riješila utakmicu na pojedinačnu kvalitetu. Što se tiče Rijeke i Osijeka, sjajno je bilo suđenje. Momci u crnom su bili bolji od Osijeka. To su ekipe koje imaju budžete kao i mi, ali mi gledamo samo sebe - poručio je Tudor.

Može li se suđenje u Hrvatskoj popraviti?

- Hajduk je uvijek kmečavac, a jedno vrijeme je kmečala Rijeka, pa Osijek. Kada smo mi kmečali nije nitko reagirao. Situacija je kristalno jasna. Ako pitate četiri milijuna ljudi, svi će reći da se zadnjih 30 godina događa ono što se ne bi smjelo događati. Zato pozdravljam odluku o suspenziji sudaca, tko pogriješi mora za to odgovarati. U ovom slučaju to su dva mjeseca, a moglo je biti i više. Sjećate se da je u Vinkovcima Hajduk trebao osvojiti Kup. Nadamo se da će stvari ići u boljem smjeru - kazao je Tudor.

Jeste li se čuli s Bjelicom da vam otkrije kako preskočiti Dinamo?

- Neno je super. Neprijatelj nikad ne spava, a njega je iznenadio neprijatelj iz susjedne države.

Atmosfera pred Inter?

- Veselimo se utakmicama, zbog toga radimo i živimo. Uvijek je ružno iskustvo igrati bez navijača, smanjuje se faktor domaćinstva, ali bez obzira na sve okolnosti, moramo opravdati ulogu favorita i svojom kvalitetom riješiti utakmicu.

Dnevnik.ba