Gruđanke poražene u Ljubuškom

rukomet

Gruđanke poražene u Ljubuškom

ožu 21, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U jučerašnjoj polufinalnoj utakmici kupa, Ljubušanke su slavile 32:30, ali ima još uzvrat u Grudama gdje će "Kćeri bure" dati sve od sebe da odu u finale i vrate trofej ondje gdje i pripada, u središte ženskog rukometa BiH.

Mnogi su krenuli izvlačiti statističke podatke, da vide kad su Gruđanke posljednji put izgubile, nakon što su čule da je sinoć u Ljubuškom završilo 32:30 za ŽRK Izviđač, piše portal Grude.com.

Međutim, radi se o Kupu BiH, tako da statistika od 4 i pol godine bez poraza u prvenstvu i dalje blješti, a prošlog vikenda je ovjerena pobjedom od 55:14 nad Hrasnicom.

Kup BiH prošle godine je u maratonskom finalu, jednom od najduljih rukometnih u Grudama uzela ekipa ŽRK Izviđač i naravno da se Ljubušanke neće tako lako odreći svog omiljenog trofeja.

U jučerašnjoj polufinalnoj utakmici kupa, Ljubušanke su slavile 32:30, ali ima još uzvrat u Grudama gdje će "Kćeri bure" dati sve od sebe da odu u finale i vrate trofej ondje gdje i pripada, u središte ženskog rukometa BiH, navodi ovaj gruđanski portal. Međutim, i sjajne Ljubušanke će sigurno ginuti na terenu tako da nas očekuje spektakl.

Prvenstvo je, peti put u nizu, jako blizu za rekorderke iz HŽRK Grude, ali u Kupu treba anulirati dva gola iz prvog susreta i još malo podebljati račun.

Mogu li to Gruđanke? Naravno da mogu!

Dnevnik.ba

Tagovi:

#3 234AdSense