Article_Top_970x250

Grabar-Kitarović komentirala predstavu Predsjednici&ca: Nasmijala sam se do suza. Pa zar stvarno toliko gestikuliram!?

kerempuh

Grabar-Kitarović komentirala predstavu Predsjednici&ca: Nasmijala sam se do suza. Pa zar stvarno toliko gestikuliram!?

lis 25, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: FaH

U predstavi čiju režiju potpisuje Tarik Filipović bivšu predsjednicu Kolindu Grabar - Kitarović glumi Ornela Vištica.

Kolinda Grabar Kitarović i Stjepan Mesić sinoć su bili na premijeri kazališne predstave Predsjednici&ca u kazalištu Kerempuh. Riječ je o predstavi Borisa Svrtana i Tarika Filipovića koji je i redatelj predstave ali i glumi u njoj. U ovoj britkoj komediji bivšu predsjednicu Kolindu Grabar - Kitarović glumi Ornela Vištica,  a dojmove nakon što je pogledala predstavu Grabar - Kitarović podijelila je na Facebooku.

- Svakako preporučam Predsjednici&Ca Kazalište Kerempuh. Sigurno će vas nasmijati, a ja sam se do suza nasmijala na vlastiti račun. Pa zar stvarno toliko gestikuliram?! Ornela Vištica je sjajna! I cijela ekipa predstave. Stereotipi o predsjednicima spleteni u duhovit kolaž. Najdraža scena? Naravno, Moskva, Hrvatski nogometni savez! A i moja Grobnišćina Katedra Čakavskoga Sabora Grobnišćine je konačno ušla na scenu. - bila je oduševljena biša predsjednica.

Ekipu predstave posjetila je i dok su se pripremali za premijeru, a Ornela Vištica je uoči premijere rekla da ne želi otkrivati o čemu je razgovarala s bivšom predsjednicom, ali istaknula je da je bila susretljiva i duhovita, piše vecernji.hr.

Dnevnik.ba