Article_Top_970x250

GIGANT STAJE NA NOGE Maldini slaže obranu, a Boban dovodi vrhunskog playmakera

serie a

GIGANT STAJE NA NOGE Maldini slaže obranu, a Boban dovodi vrhunskog playmakera

lip 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Zvonimir Boban još je u Fifi, ali već radi s Paolom Maldinijem na momčadi za slijedeću sezonu, sigurni su u Gazzetti dello Sport.

Na današnjoj naslovnici 'Rosea' tvrdi kako zna koji je Zvonin plan: 'Boban dovodi vrhunskog play-makera, Maldini obnavlja obranu i Milan ide u novi uzlet' piše najtiražniji talijanski sportski list.

Paolo Maldini je nakon kraćeg razmišljanja pristao na ulogu sportskog direktora u posrnulom nogometnom divu iz Lombardije, još jedna crveno-crna legenda, Franco Baresi, prihvatio se protokolarne fukncije klupskog ambasadora, a Boban bi zapravo trebao biti najviše u toj hijerahiji - sjesti u fotelju tehničkog direktora, prenose 24sata.hr.

Talijanski medjiji Zvonin prelazak iz Fife u Milan već danima drže kao gotovu stvar i lansiraju je kao udarnu vijest, ali sam Boban javno o tome još nije rekao ama baš niti jedno jedino slovo!

Milan već godinama posluje s gubitkom, prijetilo mu je i izbacivanje iz Europske lige zbog narušavanja Uefino financijskog fair-playa, ali su nakon odlika Sportskog arbitražnog suda u Lausannei dobili vremena do ljeta 2021. da dovedu svoje financije u red.

Gotovo 100%-ni vlasnik kluba je američki investicijski fond Elliott Management Corporation u čije ime Milan vodi britanski Grk Ivan Gazidis, a formalni klupski predsjednik je talijanski biznismen Paolo Scaroni.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250